0
olimpijske igre

Aleksandar Kukolj 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRPSKI DŽUDISTA RAZOČARAN ZBOG PROPUŠTENE PRILIKE: Otvorio sam borbu sa ciljem da ga bacim, ali nije prošlo!

Objavljeno: 30.07.21 u 19:25

Nadao se medalji.

Aleksandar Kukolj je na svom Instagram profilu otkrio da mu je poraz na Olimpijskim igrama u Tokiju jako teško pao. On je u drugom kolu izgubio od Guama Čoa iz Južne Koreje, a nakon poraza istakao je da je imao taktiku za ovaj duel.

Posle prve pobede, izgubio sam od borca iz Koreje, odličnog i verovatno stilski i najnezgodnijeg za moj način borbe. Znao sam da ga je taktički teško pobediti, pa sam otvarao borbu sa ciljem da ga bacim, ali naravno, i uz rizik da budem bačen. Nije prošlo. Uvenuo sam zbog propuštene prilike, napisao je Kukolj.

Potom se zahvalio svima na ogromnoj podršci koju je osetio. Zaključio je da je sada vreme za oporavak tela, ali i za preko potrebno vreme sa najbližima.

Kao i u Riju, i ovaj put sam bio zatečen veličinom podrške, brojem poruka i pozitivnih komentara. Iz sveg srca sam želeo da vas obradujem… Hvala svakom ko mi je samo dobar dan rekao na ovom mom putu, a kamoli ljudima koji su u njemu aktivno učestvovali. Najviše hvala mojoj porodici, prijateljima, stručnom timu, sponzorima. Hvala svima koji su verovali u mene. Hvala i onima koji nisu, svi ste vi deo moje priče. Sada odmor. Nadam se da ću umeti da uživam makar malo u rezultatu koji sam nedavno napravio, a uživanje odložio. Da oporavim ono što je od tela ostalo, provedem vremena sa najbližima, pa da odlučim da li ću i kojim putem dalje, zaključio je Kukolj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter