0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening from left Sergej Milinkovic-Savic Djordje Despotovic Dusan Vlahovic Mihailo Ristic and Nemanja Gudelj Stara Pazova, 22.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NEKADAŠNJI NAPADAČ CRVENE ZVEZDE JE NOĆNA MORA ZA GOLMANE U RUSIJI: Rubin ubedljiv protiv Arsenala!

Objavljeno: 30.07.21 u 21:16

Odličan start sezone!

Ekipa Arsenala iz Tule je na svom stadionu ugostila Rubin iz Kazanja. Gosti su odigrali sjajnu partiju i uspeli su da opravdaju ulogu favorita. Utakmica 2. kola Premijer lige Rusije je završena rezultatom 0:3.

Tim iz Kazanja se sada nalazi na prvoj poziciji u nacionalnom šampionatu. Rubin je u prethodnom kolu na svom terenu bio bolji od Spartaka iz Moskve sa 1:0.

Danas su snage odmerili nekadašnji igrači Crvene zvezde. Đorđe Despotović (Rubin) je bio uspešniji od Gorana Čaušića (Arsenal).

Gostujuća ekipa je stigla do prednosti već u 12. minutu meča. In-Beom Hvang je iskoristio asistenciju Despotovića i doveo Rubin u vođstvo.

Trener Slutski odlično radi svoj posao i njegovi izabranici su prednost duplirali u 37. minutu. Glavni arbitar Ivanov je pokazao na belu tačku. Loptu je namestio Đorđe Despotović i aktuelni reprezentativac Srbije je na rutinski način zatresao protivničku mrežu. Iskusni napadač igra na visokom nivou od dolaska u ekipu iz Rusije. Đorđe je prethodne sezone odigrao 26 mečeva, a za to vreme je postigao 14 pogodaka i upisao četiri asistencije.

Prošla su samo tri minuta, a rezultat na semaforu se ponovo promenio. Mladi Kvaratskelija iz Gruzije je savladao domaćeg čuvara mreže. U ulozi asistenta našao se Sead Haksabanović iz Crne Gore.

Imali su i domaći svoje šanse u drugih 45 minuta, ali do kraja meča nisu uspeli da ozbiljnije ugroze gol Rubina.

Prvoplasiranu ekipu već u četvrtak očekuju obaveze u kvalifikacijama za ulazak u Ligu konferencija. Rakov iz Poljske će dočekati tim iz Kazanja 5. avgusta od 21:00h.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter