0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA MILOŠEVIĆ PRED DUEL U SUBOTICI: ‘Utakmice protiv Spartaka su uvek bile atraktivne i lepe za oko! Nema sumnje da će tako biti i ovog puta’

Objavljeno: 30.07.21 u 22:30

Izabranici Vladimira Buača dočekuju Crvenu zvezdu!

U subotu 31. jula, Spartak će u Subotici ugostiti aktuelnog šampiona Srbije. Meč treće runde Superlige Srbije je derbi kola. Crveno-beli nakon dve odigrane utakmice imaju četiri osvojena boda. Izabranici Dejana Stankovića su igrali 0:0 sa Vojvodinom na stadionu ‘Rajko Mitić’, a zatim su na istom mestu savladali Mladost iz Lučana sa 1:0.

Spartak je osvojio samo jedan bod. Ekipa iz Subotice je u prvom kolu remizirala 1:1 sa Radničkim iz Niša, a prethodne nedelje je poražena od Radničkog iz Kragujevca sa 3:2.

-Prošle godine smo tamo na gostovanju uspeli da pobedimo 2:1 u veoma neizvesnoj utakmici, koja je bila ispunjena fudbalskim sadržajem i dešavanjima i gde smo gubili 1:0 i u poslednjih deset minuta uspeli dobijemo 2:1. Čak i utakmica koja je odigrana na našem stadionu u jesenjem delu u kojoj smo pobedili 3:2 je bila otvorena i interesantna i to je ono što ekipu Spartaka krasi poslednjih godina, imaju poletnu i ofanzivno orijentisanu ekipu, koja može svakom timu da napravi određeni problem. Uvek su utakmice protiv Spartaka bile izuzetno atraktivne i lepe za oko, nema sumnje da će tako biti i ovog puta. Sa druge strane oni verovatno nisu zadovoljni sa bodovnim kontom u prva dva meča. Mi znamo naše ciljeve, svi igrači su zdravi, u dobroj atmosferi se pripremamo za utakmicu, danas na treningu ćemo odraditi sve ono što je neophodno i sa najvišim ciljevima i optimizmom krećemo na put ka Subotici – rekao je pomoćni trener Crvene zvezde Nebojša Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter