0
Domaći fudbal

Fudbalska utakmica receg kola play offa Super lige Srbije izmedju FK Vojvodina i FK Crvena Zvezda Igraci FK Crvena Zvezda pred pocetak utakmice Stadion:Karadjordje Novi Sad 01.05.2019 Foto:Nenad Mihajlovic

NA ‘MARAKANI’ TRLJAJU RUKE: Bivša nada Crvene zvezde potpisuje milionski ugovor, ide stopama Zlatana i Kataija!

Objavljeno: 30.07.21 u 12:37

Kako stoje stvari, srpski napadač Dejan Joveljić promeniće sredinu ovog leta.

Bivši napadač Crvene zvezde završio je pregovore sa novim timom i spreman je da potpiše ugovor. U pitanju je LA Galaksi, klub čiji je dres pre nekoliko godina nosio Zlatan Ibrahimović.

Fudbalska utakmica receg kola play offa Super lige Srbije izmedju FK Vojvodina i FK Crvena Zvezda
Joveljic Dejan(C)
Foto:Nenad Mihajlovic

Pomalo je čudno to što je Joveljić doneo baš ovakvu odluku, jer je poznato da u Ameriku idu fudbaleri koji su na zalasku karijere. Njegov doskorašnji klub Ajntraht iz Frankfurta pristao je da proda mladog fudbalera, a kako piše novinar Fabricio Romano ugovor između dve strane biće potpisan danas.

Pomenuti ‘transfer guru’ ističe da će Joveljić sa novim klubom potpisati ugovor na četiri i po godine u vrednosti od 3,5 miliona evra uz razne bonuse. Iza mladog napadača je sjajna sezona, on je na pozajmici u Volfzbergu postigao 20 pogodaka u svim takmičenjima.

Joveljić bi u Galaksiju imao zvučne saigrače. U napadu bi igrao sa Havijerom Ernandesom, poznatijim kao Ćićarito. Tu su i Kevin Kabral i Amerikanac srpskog porekla Saša Klještan.

Fudbal Super League 2018-2019
Crvena Zvezda v Dinamo Vranje
Dejan Joveljic (C)
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Takođe, još uvek nije poznato koliki će biti iznos transfera, ali se zna da i u Crvenoj zvezdi trljaju ruke, pošto je prema detaljima ugovora prilikom prodaje mladog napadača u Ajntraht dogovoren i bonus od 10 odsto od narednog transfera Joveljića kada ga nemački tim bude prodavao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter