1
olimpijske igre

FOTO: OKS/Twitter

KATASTROFALAN DAN ZA SRPSKI TENIS: Novaku i Nini je malo falilo da naprave senzaciju – sutra će se boriti za bronzu!

Objavljeno: 30.07.21 u 15:09

Sada je i definitivno Novak ostao bez šansi da na Olimpijskim igrama osvoji zlatnu medalju.

Uprkos sjajnoj igri, Novak Đoković i Nina Stojanović nisu uspeli da se plasiraju u finale Olimpijskih igara. Iako su Rusi bili favoriti pred današnji meč, malo je falilo da srpski par napravi iznenađenje.

Novak i Nina su izgubili od Arslana Karaceva i Jelene Vesnine, sa 6:7(4), 5:7 pa će igrati za bronzu. Naš tandem će na teren izaći u subotu, kada će preko puta mreže stajati Australijanci, Ešli Barti – Džon Pirs, koji su su u svom polufinalu imali meč loptu, ali su na kraju trijumfovali Rusi Anastasija Pavljučenkova i Andrej Rubljev, i to sa sa 5:7, 6:4, 13:11.

Rusi su u ovaj meč ušli kao favoriti, pre svega zbog toga što duže igraju zajedno. Oni su to svim silama želeli da opravdaju. Na početku meča su napravili brejk, a srpski par je od tada počeo da igra fenomenalno.

Imali su Novak i Nina set loptu u prvom setu, koju na veliku žalost nisu iskoristili. Šta više, i u drugom setu naši su imali brejk prednosti, ali do kraja seta je i to ispušteno i upisan je još jedan težak poraz u današnjem danu.

Srpski as je jutros ostao bez borbe za zlato u singlu, pa je posle dubla ostalo duplo razočaranje.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ostao bez oba finala a možda i bez ijedne medalje i to samo sopstvenom krivicom. Ne možeš svaki dan igrati po dva meča u ovakvim uslovima. Ali što naš narod kaže zinulo du….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter