0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

IGOR BONDŽULIĆ: ‘Svaka serija ima kraj i probaćemo da prekinemo niz Radničkog’

Objavljeno: 30.07.21 u 22:15

Pred surduličkom publikom ovog vikenda na programu je superligaški derbi juga Srbije.

Radnik će u okviru 3.kola prvenstva dočekati tim Radničkog iz Niša, a utakmica ima posebnu draž obzirom da se susreću dva tima ovog dela zemlje.

Na redovnoj konferenciji za medije pred utakmicu, čula su se i očekivanja od ovog susreta:

– Poštujemo ekipu Radničkog i ja izuzetno poštujem njihovog trenera Saleta Stankovića. Odradio je odličan posao u jako nezgodnom trenutku preuzevši Radnički na kraju prošle sezone. Dvanaest utakmica pod njegovim vođstvom, što prijateljskih što prvenstvenih, odigrali su bez poraza i svakako da će nam s te strane biti teško da prekinemo neku njihovu dobru seriju. Ali svaka serija ima kraj pa ćemo mi probati da taj niz prekinemo. Biće teško, Radnički ima dosta iskusnih igrača, dobru ekipu. Mi igramo na domaćem terenu i imamo i pravo i obavezu da se nadamo dobrom rezultatu. Za svaki meč se posebno pripremamo, tako i sada moramo da obratimo posebnu pažnju na neke njihove igrače, na igrače od kojih nam preti opasnost. Mi imamo neku osnovu naše igre koju pokušavamo da sprovedemo ali neke detalje moraćemo i prilagoditi protivniku – kaže trener Radnika, Igor Bondžulić.

Utakmica Radnik – Radnički odigraće se u subotu na Gradskom stadionu u Surdulici, početak meča je od 21:00. Interesovanje je veliko, a karte za meč su u prodaji još od četvrtka i prodavaće se do početka meča.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter