3
ATP

foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘HOĆETE MI REĆI?’: Novak iz petnih žila urlao ka svom boksu – navijači ostali u šoku! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.21 u 12:58

Na veliku žalost, Novak Đoković se neće boriti za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Srpski as će igrati za bronzanu medalju u Tokiju, pošto je u polufinalu izgubio od Aleksandra Zvereva sa 6:1, 3:6, 1:6. Delovalo je da Novak ima sve u svojim rukama, prvi set je odigrao maestralno, imao je i brejk prednosti u drugom, ali onda je odjednom sve krenulo nizbrdo.

Na sredini drugog seta, Nemac je počeo da igra fantastično, pogađao je šta je hteo i sigurno je koračao ka finalu Olimpijskih igara. Đoković je bio u seriji od čak šest izgubljenih gemova u nizu kada je pokušavao da se nekako vrati u meč.

Kako mu ništa nije polazilo za rukom, Novak je svoji bes morao da izbaci iz sebe, pa se prodrao u pravcu svog boksa u kojem sede selektor Viktor Troicki i drugi srpski sportisti koji su u Tokiju.

Novak je urlao iz petnih žila, a kako je to izgledalo pogledajte u videu:

0
0

3 Komentara

  1. Absolutno se slazem, razmazeni ljigavac. Sta bre on misli ko je on? Urlice, kezi se, pa se onda uvlaci svima. Retko odvratan tip, neka sa Cecom slavi i dalje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter