3
AdmiralBet ABA Liga

Milos Teodosic Filip Petrusev Reprezentacija kosarka Srbija - Italija FIBA Olimpijski Kvalifikacioni Turnir Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 4.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

GROBARI U TRANSU: Ima nade za jednu od najvećih želja navijača!

Objavljeno: 30.07.21 u 21:35

Ništa od NBA lige!

Najbolji košarkaš ABA lige iz prethodne sezone Filip Petrušev noćas je izabran kao 50. pik na NBA draftu od strane ekipe Filadelfije. On je četvrti Srbin kog je draftovala ova ekipa nakon Vasilije Micića, Luke Mitrovića i Nemanje Dangubića.

Filip Petrusev
Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 semi final match between Serbia and Puerto Rico
Beograd, 03.07.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Međutim, pre nekoliko trenutaka je stigla vest iz Amerike da Filip sledeću sezonu neće provesti u NBA ligi, već će se ‘kaliti’ u Evropi, prenosi generalni menadžer Filadelfije Deril Mori.

Ovo može biti sjajna vest za navijače Partizana koji već nekoliko meseci žele da vide Filipa u crno-belom dresu. Ako na ovo dodamo informaciju da je talentovani centar veliki navijač beogradskog kluba, dolazimo do toga da je ovaj potencijalni prelazak skroz realan.

Svakako, biće jako zanimljivo videti gde će nekadašnji košarkaš Mege nastupati sledeće sezone.

 

0
0

3 Komentara

    • U Partizanu bar zna za koji klub igra, plus je grobar, ovi iz predgrađa prvo da odluče koji su klub dali FMP 1, FMP 2, Panteri, Refleks ili Radnički iz N. Sada, u svaom slučaju privatni klub Nebojše Čovića.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter