0
Košarka

FOTO: Instagram/lakers

DOBILI SMO NOVI SUPERTIM U NBA LIGI: Lejkersi dovode jednog od najboljih igrača na svetu!

Objavljeno: 30.07.21 u 16:58

Teško im je pao neuspeh.

Los Anđeles Lejkersi su uz Bruklin Netse bili favoriti za osvajanje NBA prstena. Ipak, u već u prvoj rundi plejofa, porazila ih je ekipa Finiks Sansa. Taj neuspeh, teško je pao čelnicima franšize, pa su odlučili da se dodatno pojačaju.

Kako prenosi najpouzdaniji košarkaški novinar iz Amerike Adrijan Vojnarovski, Rasel Vestbruk će od naredne sezone obući dres Lejkersa. Ipak, ekipa iz Los Anđelesa će skupo platiti dolazak jednog od najboljih igrača na svetu, pošto će za njega morati da daju Herela, Kuzmu i Koldvel-Poupa.

FOTO: Instagram/russwest44

Samim tim će se ostvariti i plan Vašingtona, koji želi da oformi ekipu oko Bredlija Bila, jednog od najboljih skorera na planeti. Sa druge strane, Lejkersi će sada imati fantastičnu trojku Vestbruk-Lebron-Dejvis, koja će biti gotovo nezaustavljiva. Vizardsi će takođe dobiti i 22. pika ovogodišnjeg drafta, dok će Lejkersi profitirati sa pikovima druge runde iz 2024. i 2028. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter