1
Evrokupovi

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan Dunajska Streda, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

VRATILO NAM SE ZA SVE ŠTO SMO PROMAŠILI U PRVOM DUELU: Stanojević zadovoljan plasmanom dalje, ali ne i igrom!

Objavljeno: 29.07.21 u 23:31

Čestitao je igračima.

Fudbaleri Partizana su nastavili niz pobeda srpskih timova u kvalifikacijama za evropska takmičenja. Nakon slavlja Zvezde, Čuakričkog i Vojvodine, crno-beli su savladali Dunajsku Stredu rezultatom 2:0 i tako obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nakon utakmice, trener Partizana Aleksandar Stanojević, istakao je da je zadovoljan jer njegov tim ide dalje, ali da igra nije bila na nivou. Dodao je i da se crno-belima vratilo za sve što su promašili u prvom duelu.

Zadovoljni smo jer idemo dalje, ali nismo bili na nivou. Vratilo nam se sve što smo promašili u prvom duelu. Čestitam mojim igračima, pokazali smo karakter. Imali smo sreće i da je Popović odbranio penal, zaključio je Aleksandar Stanojević.

 

Vicešampiona Srbije sada očekuje meč trećeg kola domećeg prvenstva protiv Voždovca. Utakmica se igra u nedelju od 21 čas na stadionu u Humskoj, gde će Partizan pokušati da nastavi pobednički niz.

0
0

1 Komentara

  1. Stanoje objasni nam što ste šuplji u svim linijama,… zahvalite bogu , fortuni i ovom genijalnom golmanu koga si uporno sklanjao u stranu, Rusi vam neće oprostiti,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter