3
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2015-2016 FK Crvena Zvezda-Zvezdan Terzic ostavka Zvezdan Terzic Beograd, 06.08.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

TERZIĆU JE PUNO SRCE: Generalni direktor crveno-belih ponosan na mališane koji su sinoć bili u Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 29.07.21 u 12:21

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ponosan je na ubedljiv trijumf ostvaren protiv Kairata (5:0), kao i na fenomenalnu podršku koju je Crvena zvezda imala sa tribina.

– Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo jedan fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu. Koliko sam ponosan na igrače i stručni štab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije sinoćnje utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima.

Terzić smatra da je najveća pobeda upravo atmosfera na stadionu u Ljutice Bogdana.

Sigurno najveća pobeda je atmosfera na „Marakani“ i više do 20.000 dece koja su sa svih strana od Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije došla da bodre Zvezdu i na to smo neizmerno ponosni. Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na jučerašnjoj utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama.

Generalni direktor crveno-belih ističe da će Zvezda nastaviti sa ovakvom ‘praksom’.

– Ono što želim da naglasim jeste da će Crvena zvezda nastaviti sa ovom praksom stvaranja malih zvezdaša na samom stadionu koji gledaju uspehe i pobede, kao i da ćemo ubuduće organizovati dolaske deci da u velikom broju prisustvuju svakom našem meču bio on evropski ili prvenstveni i tako dodatno doprinesu ovoj istorijskoj eri našeg kluba. To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u leđa verujem da imamo neslućene mogućnosti – zaključio je Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. I na kraju su svi srećni otišli da prime bocu,,,,,Sram vas bilo dupeta, obraza i nemate dušmani Srbije,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka cast, deca su navijala za desetku i ujedno pokazala ostalima kako se bodri svoj klub. Bez ikakvog mesanja politike, nagradjivali su svaku uspesnu odbranu i svaki uspesan napad, bez ijednog zvizduka. Od pocetka do kraja su navijali za Zvezdu i takvi treba uvek da prisustvuju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter