0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA POČETAK MEČA: Poznato je u kom sastavu Čukarički startuje u Azerbejdžanu!

Objavljeno: 29.07.21 u 17:46

Trijumf vodi Brđane u treće kolo kvalifikacija!

Ekspedicija Čukaričkog se nalazi u Azerbejdžanu gde će uskoro odmeriti snage sa domaćim Sumgaitom. Prvi duel u Beogradu je završen rezultatom 0:0, ali je ekipa sa Banovog brda bila znatno kvalitetniji rival.

Nema sumnje da  tim iz glavnog grada Srbije očekuje težak zadatak. Ipak, Čukarički je favorit pred početak utakmice.

Pobednik utakmice u Bakuu, obezbediće plasman u treće kolo kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija. Bolji iz ovog duela će odmeriti snage sa pobednikom okršaja Maribor – Hamarbi. Šveđani su prvi duel rešili u svoju korist rezultatom 3:1, a revanš se igra večeras u Sloveniji.

Šef stručnog štaba Brđana se odlučio za sledeći satsav: Petrović – Stevanović, Šapić, Tanasijević, Roganović -Mijailović, Docić, Kajević – Ndiaje, Janković, Jovanović.

FOTO: FK Čukarički

Jasno je da je u prvom duelu nedostajala isključivo realizacija. Trener Sumgaita je na konferenciji nakon prve utakmice najavio da će njegova ekipa probati da iznenadi Čukarički, ali kvalitet je definitivno na strani Brđana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter