2
Evrokupovi

FOTO: Starsport

SRPSKI KLUBOVI DANAS ‘BIJU BITKU’ ZA EVROPU: Poznato je ko prenosi mečeve naših timova – kvote su kao i uvek, odlične!

Objavljeno: 29.07.21 u 13:45

Partizan, Vojvodina i Čukarički danas igraju revanš mečeve u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Srpski klubovi će sve od sebe dati da se plasiraju u narednu rundu novog takmičenja. Ekipa iz Humske brani rezultat od 1:0 na gostovanju kod Dunajske Strede, dok je novosadska Vojvodina istim rezultatom pobedila litvanski Panevežis u gostima pre sedam dana. Čukarički je prošle nedelje na svom stadionu igrao 0:0 sa azerbejdžanskim Sumgaitom.

Mečeve naših klubova možete da pratite uz direktan prenos na RTS-u. Izabranici Aleksandra Stanojevića imaju velike šanse da se plasiraju u narednu rundu, pošto su u Beogradu odigrali sjajno, a jedino što je falilo jeste koji gol više u protivničkoj mreži.

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v DAC Dunajska Streda (Slovakia)
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Duel između Dunajske Strede i Partizana je na programu danas, od 20:30 uz direktan prenos na RTS 1. OktagonBet je pred mečeve naših klubova izneo najbolje kvote. Na domaćina kvota je 3.10, dok je kvota na Partizan 2.20. U slučaju da neko smatra da će ishod ovog meča biti nerešen, kvota je 3.20.

Kup Srbije Vojvodina – Partizan, Novi Sad, Serbia
21.4.2021. April 21. 2021. Novi Sad, Srbija foto: Miroslav Todorovic Tosa / STARSPORT

Voša takođe ima gol viška, ona će na ‘Karađorđu’ dočekati Panevežis u želji da nastavi borbu za Ligu konferencija. Utakmica počinje u 20 časova, uz direktan prenos na RTS2.

Prema pomenutoj kladionici, kvota na pobedu Vojvodine je 1.72, dok je kvota na trijumf gostujuće ekipe čak 4.95, a ukoliko neko odluči da na svoj tiket stavi ‘x’, kvota iznosi 3.30.

Cukaricki – Sumgait Sumqayit UEFA UECL Second qualifying round, 1st leg UEFA Europa Conference League 21.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na istom programu možete da gledate utakmicu između Sumgaita i Čukaričkog. Pre sedam dana, na Banovom brdu, Brđani su sa azerbejdžanskim klubom odigrali nerešeno – 0:0. Meč počinje u 18 časova.

Nema sumnje da su Brđani veliki favoriti pred ovaj meč, pa je kvota na ‘dvojku’ 1.71, dok je za pobedu Sumgaita kvota 5.25. Za nerešen ishod je data kvota 3.20.

0
0

2 Komentara

  1. Vojvodina i Cukaricki nisu dovoljno dobri za RTS 1? Pa, mogu kao sporedni na RTS 2. Logicno bi bilo da tim koji poslednji pocinje utakmicu u istom kupu, bude rasporedjen gde moze.

    0
    0
    Odgovori
    • Realno, to nije neki problem. Svi imaju i RTS1 i RTS2. Problem je kada javni servis ne prenosi naše klubove i reprezentaciju, a prenosi neka televizija koju možda gleda pola ili manje od pola Srbije.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter