0
Evrokupovi

goalkeeper Milan Borjan (L) Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty Beograd, 28.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SA EVROPSKOG PRVENSTVA NA MARAKANU: Evo ko sudi prvi meč između Zvezde i Šerifa!

Objavljeno: 29.07.21 u 20:15

Sigurno da ima kvalitet.

Fudbaleri Crvene zvezde su se pobedom nad Kairatom, rezultatom 5:0, plasirali u treće kolo kvalifiakcija za Ligu šampiona. Naredni rival će im biti moldavski Šerif koji je bio bolji od Alaškerta.

Srpski šampion će prvi duel protiv Moldavaca igrati u Beogradu 3. avgusta, a već sada je poznat arbitar za taj susret. U pitanju je Oliviju Hacegan, Rumun koji je sudio i na Evropskom prvenstvu koje se održalo ove godine.

Aleksandar Katai Crvena Zvezda – Kairat UEFA UECL Europa Conference League 28.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

On je bio glavni arbitar na utakmicama PoljskaSlovačka, kao i ItalijaVels. Pored toga, na još nekoliko mečeva je imao ulogu četvrtog sudije. Crvenu zvezdu pre duela sa Šerifom očekuje susret sa Spartakom iz Subotice 31. jula u okviru Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter