0
Domaći fudbal

Vojvodina - Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POLUVREME U NOVOM SADU: Vojvodini ovo odgovara, za sada gledamo izjednačen meč! (FOTO)

Objavljeno: 29.07.21 u 20:54

Srpski predstavnik ima prednost.

Fudbalere Vojvodine još 45 minuta deli od plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Izabranici Slavoljuba Đorđevića su slavili protiv Penevežisa u prvom duelu u Litvaniji, a na poluvremenu u Novom Sadu, rezultat je 0:0.

Vojvodina – Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Do sada smo imali priliku da gledamo jedan manje više izjednačen meč u kome su oba tima imala neke svoje šanse. Domaći su dosta bolje počeli, imali su nekoliko šansi pre svega preko Čovića i Veljka Simića, ali nisu uspeli da stignu do pogotka. Sa druge strane Penevežis je u 22. minutu mogao ozbiljnije da ugrozi golmana Simića, ali je Elibelt promašio glavom sa 6 metara.

Vojvodina – Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Odmah nakon toga na drugoj strani, Veljko Simić je odigrao povratku loptu Zukiću, čiji je šut izblokiran. U 27. minutu zbog visoke temperature imali smo i kratku pauzu. Od ostalih dešavanja, treba izdvojiti i žuti karton Flora zbog simuliranja, koji je nakon duela sa Simićem pao na oko 18 metara do gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter