1
Evropske lige

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan Dunajska Streda, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

POGLEDAJTE KAKO JE MLADI POPOVIĆ ODBRANIO NEPOSTOJEĆI PENAL: Opravdao je Stanojevićevo poverenje! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.21 u 23:10

Odlična odbrana mladog golmana.

Fudbaleri Partizana su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija savladali Dunajsku Stredu. Nakon minimalne pobede u Beogradu, crno-beli su u Slovačkoj slavili sa 2:0, zakazavši susret sa Sočijem u trećem kolu.

Prvi gol postigao je Danilo Pantić, dok je potom nakon promašenog penala domaćih i nove greške Balića, Rikardo Gomeš rešio meč. Posle sjajnog starta Siniše Saničanina, Švajcarski arbitar je pokazao na belu tačku, na iznenađenje svih u Partizanovom taboru. Situaciju možete proceniti i sami, ali deluje da nije bilo govora o najstrožijoj kazni.

Ipak, mladi golman Aleksandar Popović je ostao koncentrisan, pa je sjajnom odbranom ostavio mrežu Partizana netaknutu. Bio je ovo izvanredan evropski debi za njega u vrlo bitnom trenutku, nakon što je kapiten crno-belih Vladimir Stojković otišao u Saudijsku Arabiju.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter