0
Evrokupovi

Danilo Pantic (C) scores the goal Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan Dunajska Streda, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PARTIZAN POSTIGAO DVA GOLA, MLADI POPOVIĆ ODBRANIO PENAL: Sledi treće kolo, Rusi nek se spreme! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.21 u 22:42

Stanojević može biti zadovoljan.

Fudbaleri Partizana su se plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Crno-beli su slavili protiv Dunajske Strede i u drugom susretu, ovog puta sa 2:0, pa će se u narednoj rundi sastati sa ruskim Sočijem.

Prvi pogodak za izabranike Aleksandra Stanojevića postigao je povratnik u crno-beli dres Danilo Pantić. On je u 20. minutu, nakon kornera, iskoristio pas koji mu je poslao Natho, uputivši udarac koji Jedlička nije mogao da odbrani.

Igrali su i domaćini dobro, imali su veći posed lopte ali nisu mogli do pogotka. Nagrada za sav trud stigla im je u 78. minutu, kada je arbitar Bijeri pokazao na belu tačku. Mladi Popović je uspeo da odbrani penal Baliću, čime je nakon odlaska Vladimira Stojkovića sigurno kupio dodatno poverenje kod Aleksandra Stanojevića.

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan
Dunajska Streda, 22.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Kao što to u fudbalu obično biva, ubrzo je stigla kazna. Nakon nove greške Balića, Zdjelar je u 80. minutu poslao loptu do Gomeša koji je po drugi put zatresao mrežu domaćina.

Crno-bele sada očekuje meč trećeg kola Superlige Srbije protiv Voždovca. Partizan će na stadionu u Humskoj ugostiti Zmajeve koji su u prva dva kola zabeležili poraz u meču sa Čukaričkim i pobedu protiv Proletera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter