0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: U fokusu kvalifikacije za Ligu konferencija, uzdamo se u Čukarički!

Objavljeno: 29.07.21 u 11:00

Kvalifikacije za Ligu konferencija su u fokusu danas. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo -pristojnu kvotu.

18.00 Sumgayit – Čukarički

Ako ste gledali Čukarički u prvoj utakmici mogli ste videti da imaju veći kvalitet od svog rivala. Možda im ovo gostovanje bude i prijalo u smislu manjeg pritiska i reše ovo u svoju korist još lakše. Ovo bi bio prvi put da prođu drugu rundu i mi tipujemo baš na to.

Predlog: 2 (1,85)

19.00 BATE – Dinamo Batumi

Odlična kvota na Beloruse s obzirom da su već u Gruziji napravili dobar rezultat i sada im je mnogo lakše. Ne vidimo razlog zašto tek na svom terenu ne bi rešili ovo u svoju korist? Kvota je svakako odlična za probati.

Predlog: 1 (1,70)

20.00 Slask Wroclaw – Ararat Yerevan

Još jedan apsolutni favorit koji je dobio skroz dobru kvotu u revanšu i koju ćemo pokušati da iskoristimo. Slask je u Jerevanu dobio sa 4-2 tako da ne treba ni ovde očekivati zatvorenu utakmicu.

Predlog: 1 (1,65)

21.00 NK Osijek – Pogon Szczecin

Ovo je bio dosta tesan duel u kome je Osijek izvukao sjajan rezultat na severu Poljske. Kada se već izvukli sjajan rezultat tamo, onda bi u Slavoniji mogli potpuno slomiti dvomeč. Kvota bi mogla biti i veća ali očekujemo keca kod komšija.

Predlog: 1 (1,87)

UKUPNA KVOTA 9,70 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 5888783

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter