0
ATP

FOTO: STARSPORT

NEMAC UBEDLJIV PROTIV ŠARDIJA: Novak saznao protiv koga će se boriti za ulazak u veliko finale!

Objavljeno: 29.07.21 u 18:17

Spektakl u Tokiju!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra sjajno na Olimpijskim igrama u glavnom gradu Japana. Srbin je danas savladao Nišikorija rezultatom 6:2, 6:0 i tako je obezbedio plasman među četiri najbolja igrača.

Nole je nešto kasnije ponovo izašao na teren i zajedno sa Ninom Stojanović uspeo da ostvari trijumf u četvrtfinalu u miks dublu.

Aleksander Zverev je igrač protiv koga će se Novak boriti za ulazak u veliko finale! Nemac je bio ubedljiv protiv iskusnog Žeremija Šardija i savladao je Francuza sa 6:3, 6:1. Trenutno 68. igrač sveta nije imao rešenje za Zvereva koji je do trijumfa stigao za samo  67 minuta igre.

Nema sumnje da je ‘prvi reket sveta’ veliki favorit, ali ga očekuje težak izazov. Nole i Saša su do sada u 10 navrata odmerili snage. Najbolji igrač u istoriji tenisa je ostvario sedam trijumfa, dok je Nemac zabeležio tri pobede. Novak je slavio u pet prethodnih okršaja.

Polufinalni duel je na programu u petak 30. jula od 09:20h. Drugi polufinalni par čine Karen Hačanov i Pablo Karenjo-Busta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter