0
Evrokupovi

Savo Milosevic Liga Evrope kvalifikacije UEFA Europa League first qualifying round football match between Partizan and RFS in Belgrade, Serbia on Aug. 27, 2020. 27. avgust Partizan won 1-0 foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOŠEVIĆEVA OLIMPIJA PROŠLA TEK POSLE PENALA: „Srpski“ Tobol napravio senzaciju protiv Hajduka!

Objavljeno: 29.07.21 u 22:14

Dva zanimljiva susreta.

Fudbaleri slovenačke Olimpije koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Savo Milošević, uspeli su da prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Oni su u regularnom delu drugog susreta poraženi od Birkirkare sa Malte rezultatom 1:0, ali su zahvaljujući minimalnoj pobedi iz prvog meča obezbedili produžetke, pa potom i penale.

Na kraju su dosta teže nego što se očekivalo odneli pobedu sa Malte. U narednoj rundi, Olimpija će odmeriti snage sa boljim iz duela Škupi (Severna Makedonija)Santa Klara (Portugal).

Sa druge strane, ogromno iznenađenje su priredili fudbaleri Tobola, kluba za koji nastupaju čak 3 Srbina. Oni su savladali Hajduk iz Splita ukupnim rezultatom 4:3 i to nakon produžetaka. Iako su poraženi u Hrvatskoj sa 2:0, Kazahstanci se nisu predavali, čak su u 67. minutu imali prednost od 3:0. Jedan gol je postigao Jovančić, dok je za drugi asistirao Tošić.

Ipak, Splićani su u 94. minutu zatresli mrežu Tobola za 3:1, pa su tako obezbedili produžetke. Kada se činilo da će doći do jedanaesteraca, Tobol je postigao pogodak za pobedu u 118. minutu. Ekipa za koju pored Jovančića i Tošića nastupa i Aleksa Amanović u narednoj rundi će igrati sa slovačkom Žilinom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter