1
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Lionel Messi (L) vies with Sevilla's Joan Jordan (C) and Sergio Reguilon during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

MESI SE KONAČNO VRATIO U BARSELONU: Argentinski as potpisuje novi ugovor sa katalonskim klubom, igraće za dosta manje para!

Objavljeno: 29.07.21 u 12:08

Argentinski as je stigao na ‘Kamp Nou’ kako bi konačno potpisao novi ugovor.

Lionelu Mesiju je ugovor sa Barselonom istekao poslednjeg dana juna, nakon čega je igrao na Kopa Amerika a potom je sa porodicom otišao na odmor.

Mnogo je spekulacija bilo oko njegove sudbine, ali proslavljeni fudbaler je odlučio da potpiše novi ugovor sa katalonskim klubom. Njegova plata je ranije iznosila 585.000 evra, ali sjajni Argentinac je pristao na sniženje od 50 odsto kako bi Barsin dres nosio narednih pet godina.

(190918) — DORTMUND, Sept. 18, 2019 (Xinhua) — Lionel Messi (R) of Barcelona vies with Achraf Hakimi of Dortmund during the UEFA Champions league group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Sept. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)

Barselona je tokom pandemije koronavirusa upala u finansijske probleme i prinuđena je da drastično smanji budžet za plate. Prvi čovek kluba Đoan Laporta je nedavno na promociji Memfisa Depaja rekao kako je želja kluba bila oduvek da nastave saradnju sa Argentincem.

– Ono što smo svi mi uvek želeli je da Mesi ostane u Barseloni. Da bude sa nama još dugo i igra sa talentovanim igračima poput Depaja. Veoma smo zadovoljni kako su se obe strane nosile u ovim pregovorima – rekao je Laporta za klupski sajt.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter