0
Evropske lige

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Stevan Jovetic (L) and Andrija Zivkovic Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KRENUO JE DA REŠETA ČIM JE STIGAO U KLUB: Jovetićeva dva gola za pobedu Herte nad Liverpulom! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.21 u 23:51

Odlično se uklapa.

Fudbaleri Herte su u prijateljskom meču u okviru priprema za narednu sezonu savladali Liverpul rezultatom 4:3. Glavni junak ovog susreta bio je novajlija u dresu berlinskog kluba Stevan Jovetić, koji je u Nemačku stigao nakon dugogodišnje epizode u Monaku.

Pri rezultatu 2:2, Jovetić je ušao sa klupe, a za prvi pogodak mu je bilo potrebno samo 6 minuta. Liverpul je u ovom meču igrao jako ofanzivno, što su još jednom iskoristili fudbaleri Herte u 80. minutu. Bio je to drugi gol za crnogorskog fudbalera, čime je dao do znanja da je u sjajnoj formi.

Liverpul je u nastavku susreta uspeo da smanji na 4:3, ali ne više od toga. Pored Jovetića, mrežu engleskog kluba tresli su još Santjago i Serdar. Na drugoj strani, pogotke su postigli Mane, Minamino i Čembrlen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter