0
Košarka

FOTO: OKS/Twitter

KRENULE SU SJAJNO U MEČ, I ODJEDNOM STALE: Naše košarkašice izgubile od Španije – sledeći protivnik je Južna Koreja!

Objavljeno: 29.07.21 u 12:55

U drugom kolu Olimpijskih igara u Tokiju, košarkašice Srbije izbubile su od selekcije Španije rezultatom 70:85.

Na veliku žalost, naše košarkašice nisu uspele da ostvare trijumf u drugom kolu Olimpijskih igara. Izabranice Marine Maljković imale su prednost nakon 20 minuta igre, ali u trećoj deonici Španija je uspela da sustigne naše košarkašice, povede i prednost održi do kraja.

Najefikasnija u našem timu bila je Jelena Bruks sa 16 postignutih poena, pratila ju je Anderson sa 13, a Krajišnik i Sonja Vasić ubacile su po 11 poena.

U pobedničkom timu, Alba Torens je zabeležila 25 poena, a pet manje imala je Astu Ndur. Kasorla je imala 17, a dvocifrena je bila i Uvinja sa 10 poena.

Utakmicu trećeg kola protiv Južne Koreje košarkašice Srbije igraju u nedelju 1. avgusta od 14 časova po srpskom vremenu.

Pored Srbije i Španije, u grupi su još Kanada i Južna Koreja. Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz sve tri grupe, kao i dva bolja trećeplasirana tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter