0
Evrokupovi

Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty Beograd, 28.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GOL ZA ZVEZDU, POSEBAN OSEĆAJ: Napadač crveno-belih ne može da sakrije osmeh zbog prvenca!

Objavljeno: 29.07.21 u 11:25

On je sinoć postigao prvenac u dresu srpskog šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Kairat rezultatom 5:0 na stadionu „Rajko Mitić“ i na taj način prošli u naredno kolo kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje. Prvenac u crveno-belom dresu postigao je Luis Dioni, a osmeh povodom toga nije mogao da sakrije.

– Bilo je zabavno i zaista je sjajan osećaj postići gol u dresu ovako velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Zasluženo smo ostvarili prolaz u narednu fazu, iako smo imali nedostatak iz prve utakmice, smatram da smo bili mnogo bolji rival. Detaljno smo se spremali za ovaj meč, analizirali protivnika i to je dalo sjajan rezultat u revanšu – rekao je Dioni.

Crvena Zvezda – Kairat UEFA UECL Europa Conference League 28.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Osvrnuo se francuski interancionalac na sjajnu atmosferu sa našeg najvećeg stadiona.

Navijači su bili odlični, pevali su tokom celog susreta. Već sam osetio čar ovog prelepog stadiona, ali ovo večeras je bilo nešto posebno, veoma sam srećan – zaključio je Zvezdin napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter