0
Evrokupovi

Aleksandar Katai Crvena Zvezda - Kairat UEFA UECL Europa Conference League 28.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVO ŠTA JE POBEDOM DOBILA ZVEZDA: Ima grupnu fazu u džepu, na putu do LŠ bi mogao da joj se nađe Dinamo iz Zagreba!

Objavljeno: 29.07.21 u 09:57

Petu jesen zaredom, fudbaleri Crvene zvezde igraće u Evropi…

Pet golova protiv Kairata bilo je dovoljno da ekipa Dejana Stankovića nadoknadi poraz iz Almatija od 2:1 i ode u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Plasman u ovu rundu garantuje klubu iz Ljutice Bogdana grupnu fazu Lige konferencija.

Crvenoj zvezdi predstoji dvomeč protiv Šerifa iz Moldavije, protiv kojeg će igrati u utorak, 3. avgusta u Beogradu, pa u utorak, 10. avgusta u Tiraspolju, a u slučaju poraza, ekipa Dejana Stankovića bi igrala u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope. Pre tog dvomeča, crveno-beli će ponedeljak u podne na žrebu u Nionu saznatio ko će joj biti mogući rival u plej-ofu za Ligu šampiona.

Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty
Beograd, 28.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

S obzirom na to da crveno-beli neće biti povlašćeni na tom žrebu, mogući rivali biće im prvak Austrije ili pobednici tri dvomeča:

Salcburg
Dinamo Zagreb – Legija
Ferencvaroš – Slavija Prag
Olimpijakos – Ludogorec

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter