0
olimpijske igre

World Cup-Belgrade 2017 Rowing-Veslanje-Svetski Kup Milos Vasic i Nenad Bedjik (L) silver medal srebrna medalja Beograd, 07.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

E OVAKO SE BODRE DRUGOVI: Ludnica na Adi zbog srpskog dvojca – vatromet i aplauz za Vasića i Mačkovića! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.21 u 11:48

S obzirom na probleme sa kojima su se susreli, ovo se može smatrati velikim uspehom.

Srpski veslači Martin Mačković i Miloš Vasić u finalu Olimpijskih igara u Tokiju zauzeli su peto mesto zaustavivši štopericu na 6:22.34.

Podsetimo, svi iz veslačke reprezentacije Srbije proveli su 14 dana u karantinu, iz razloga zato što je Vasić u Tokijo stigao sa pozitivnim testom na korona virus.

Ovo nije bila najbolja trka. U najgorem momentu se osetilo sve što nas je pratilo. Izolacija, karantin… Veliki je uspeh ući u finale nakon svega. Između kvalifikacija i polufinala imali smo dužu pauzu, dok to nije bio slučaj između polufinalne i finalne trke. Falilo nam je svežine. Treba biti realan, ostaje velika žal za medaljom, jer smo pokazali da imamo kvalitet. Sport je nekada surov, moramo da se izdignemo iznad situacije i nastavimo dalje – istakao je Vasić.

Martin Mačković je istakao da je naš dvojac predano radio pred Igre i da je dao sve od sebe.

Svakog dana smo radili predano, budili se sa istim ciljem na pameti, davali smo sve od sebe. Prošli smo kroz težak period na samom početku Igara, sve je to uticalo na nas. Ne smemo biti nezadovoljni 5. mestom, ali ostaje žal nakon svega.

Finale Olimpijskih igara gledalo se na Adi, a ekipa Espresa je posetila Veslački klub Partizan. Podrška nije izostala nijednog trenutka, a nakon osvojenog petog mesta krenuo je aplauz, a nije izostao ni vatromet.

I peto mesto na Olimpijskim igrama je uspeh, a prisutni su to proslavili uz vatromet, i na taj način pružili podršku svojim saborcima iz kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter