0
Domaći fudbal

Filippo Falco (L) and Nikola Lekovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Mladost Lucani Beograd, 24.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA IMA IMPERATIV POBEDE: Dioni predvodi napad, Falko u startnih 11!

Objavljeno: 28.07.21 u 15:11

Crvena zvezda u najjačem sastavu protiv Kairata.

Zvezda večaras dočekuje ekipu Kairata u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno beli moraju večeras da pobede sa dva gola razlike ukoliko žele da se plasiraju u narednu rundu jer se od ove sezone gol u gostima ne računa.

Na stadionu „Rajko Mitić“ Zvezda neće imati podršku navijača zbog kazne UEFA, ali će im podršku pružiti deca do 14 godina kojima je dozvoljen ulazak na meč.

U Zvezdi imaju imperativ pobede, a trener Dejan Stanković se odlučio za sastav u kom će njegov tim izaći u, do sada, najvažnijem meču u sezoni.

Marko Gobeljić će igrati na poziciji desnog beka usled manje povrede Milana Gajića, dok će par Aleksandru Dragoviću biti Miloš Degenek ili Radovan Pankov. Očekuje se da Kanga zameni Krstičića u paru sa Sanogom, dok će Falko početi pre Bena.

Projektovan sastav Zvezde: Borjan-Gobelja -Rodic -Pankov -Dragovic-Kanga -Sanogo- Ivanic- Falko -Katai- Dioni

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter