0
Evrokupovi

FOTO: lukajovic/Instagram

ŽELI DA SE IZBORI ZA SVOJE MESTO U TIMU: Luka Jović hoće da se dokaže Anćelotiju ovog leta!

Objavljeno: 28.07.21 u 19:44

Želi da se bori za svoje mesto u klubu.

Nakon pozajmice u Ajntrahtu, srpski reprezentativac Luka Jović se vratio u ‘kraljevski klub’, i kako kaže, želi da se u trećoj sezoni dokaže treneru Real Madrida, Karlu Anćelotiju.

Srpski golgeter se nije baš proslavio u Madridu, pa se zimus vratio u Ajntaht gde je bio na pozajmici do kraja sezone. Krenuo je fantastično, u prvoj utakmici u dresu nemačkog kluba postigao je dva gola, ali je ubrzo opet ‘stao’, pa je šansu imao Andre Silva.

Nisam razgovarao sa novim trenerom Karlom Anćelotijem na temu mog statusa. Početak je priprema i na meni je da u svakom trenutku pružim što više mogu, da pokušam da se nametnem i budem što spremniji za novu sezonu. Znam koji su moji ciljevi. Trudim se da ostavim pozitivan utisak i da pokažem ono što je najbolje. Mnogo toga se dogodilo u protekle dve godine. Sigurno da je moglo da bude bolje, želim da konačno i bude bolje. Nisam slučajno došao u Real Madrid – rekao je Jović u intervjuu za Tanjug.

27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nije nemoguće da srpski napadač ponovo završi negde na pozajmici.

Nekoliko stvari bi za mene bile važne, da to bude kvalitetna liga i da imam prostora da igram. Posle ovoliko dugo vremena gde sam bio više van terena nego na terenu, u mojim godinama ukoliko dođe do pozajmice prioritet je da budem u klubu koji će u meni prepoznati kvalitet dovoljan da budem konstantna opcija za startnih 11.

Jović smatra da bez obzira na to što nije briljirao u dresu Real Madrida, on nije ništa izgubio, tačnije, samo je dobio u Madridu.

– U Realu ne možete da izgubite, možete samo da dobijete. Igrate sa najboljim svetskim igračima, cilj je da uvek budete najbolji u svakom takmičenju. Organizacija kluba je savršena. U takvom ambijentu ne možete da idete unazad – rekao je Luka Jović.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Luka Jovic
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Srpski golgeter se konstantno suočava sa velikim pritiskom.

– Naravno da igranje u najvećem klubu na svetu sa sobom donosi i veliku odgovornost. Nemam problem sa tim, niti da se nosim sa bilo kakvom vrstom pritiska. Verujem u sebe, verujem u svoj kvalitet. Znam koliko vredim. Nova sezona je ispred mene i prilika za novo dokazivanja. Jedino čemu se nadam jeste da će me posle dugo vremena potpuno zaobićći povrede. Sve ostalo će doći na svoje – naveo je Luka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter