0
olimpijske igre

FOTO: OKS

SRBIJA OSVOJILA BRONZU: Basketaši zablistali u borbi za odličje!

Objavljeno: 28.07.21 u 14:50

Srpska basket 3×3 reprezentacija pobedila je Belgiju sa 21:10 i osvojila bronzanu medalju.

Srpski basketaši u grupnoj fazi nisu zabeležili ni jedan poraz i bez većih problema su se plasirali u polufinale. Ipak, odigrali su najslabiji meč na turniru i eliminisani su od Rusije porazom od 21:10.

Ipak, nakon bolnog poraza uspeli su da se podignu i rezultatom 21:10 savladaju Belgiju i tako osvoje bronzanu medalju za Srbiju. Odigrali su odličan meč i pokazali da je poraz u polufinalu bio sam sled nesrećnih okolnosti. Sva četvorica basketaša su odigrala sjajno, a o tome govori činjenica da je razlika između najefikasnijeg igrača i igrača sa najmenje postignutih bila samo tri poena. Bulut je ubacio sedam, a Dejan četiri. Po pet poena dali su Aleksandar Ratkov i Mihailo Vasić.

Kod potpuno indisponiranih Belgijanaca najviše je dao Tibo Vervort – pet, Nik Selis je ubacio četiri, a Rafael Bogarts jedan. Bez poena je ostao Teri Marijen.

Ovo je četvrta medalja na Olimpijskim igrama za našu zemlju

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter