0
Evrokupovi

FOTO: FK Vojvodina

SJAJNE VESTI ZA NAVIJAČE VOJVODINE: Dugo su čekali na odluku UEFA, koja će ih oduševiti!

Objavljeno: 28.07.21 u 17:28

Fudbaleri Vojvodine bore se za mesto u Ligi konferencija…

Novosađani imaju minimalnu prednost iz prvog meča sa Panvežisom, a ukoliko prođu litvaskog predstavnika, igraće protiv LASK-a.

Nedavno se pojavila informacija i izjava Dragomira Tanovića, direktora stadiona ‘Karađorđe’, da tim Slavoljuba Đorđevića u trećem kolu neće moći da igra u Novom Sadu, jer stadion ne ispunjava uslove, već u Humskoj. Međutim, ta odluka je promenjena od strane UEFA, te je ‘stara dama’ dobila dozovlu, da ukoliko se plasira, igra na svom stadionu meč trećeg kola.

– Sjajna vest za navijače Vojvodine! Naš klub je naknadno dobio dozvolu UEFA za odigravanje meča protiv LASK-a na svom stadionu, pa će, ako prođe Panevežis, Voša i u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije biti domaćin na svom ‘Karađorđu’! Vojvodinaši, vidimo se sutra u 20 časova da zajedno prođemo Panevežis i zakažemo spektakl 5. avgusta, poručili su sa ‘Karađorđa’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter