10
Domaći fudbal

Seydouba Soumah Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 11.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PROBLEMI U PARTIZANU: Suma ne putuje jer sprema tužbu klubu!

Objavljeno: 28.07.21 u 17:00

Fudbaleri Partizana krenuli su danas na put u Slovačku, a svima je privuklo pažnju to što među putnicima nema Sejdube Sume.

Trener Aleksandar Stanojević neće računati na njega za revanš meč protiv Dunajske Strede u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a mnogi se pitaju zašto.

Iz Partizana nisu dali konkretan odgovor, a kako ‘Meridian’ saznaje – razlog je što Suma priprema tužbu protiv Partizana.

Kako se navodi, fudbaler želi da tuži klub zbog neisplaćenih zarada, pa mu je krajnji cilj da izboksuje odlazak za džabe.

Spekulisalo se da Suma nije dovoljno spreman za ovaj meč, ali očito je po sredi nešto drugo. Podsetimo, Partizan je nedavno ostao i bez kapitena Vladimira Stojkovića, koji je otišao u Saudijsku Arabiju, a da li će se ‘slučaj Suma’ rešiti ili će i ovaj fudbaler napustiti Humsku – ostaje da vidimo.

0
0

10 Komentara

  1. Bravo za Sumu! Uprava napolje, trojanski konj napolje. Potpuno je razmontirao Partizan odkako je dosao. Igra mu Jojic koji nema blage veze!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma daj, kakva tužba lažu novinari… pa mi sve plaćamo zar ne. Asana laže a evo i Suma.Ma svi igraju iz ljubavi i za kikiriki!

    0
    0
    Odgovori
    • Kao i obično vi novinari znate sve istine sveta! Placaju ga koliko i igra. A baš da se naigrao i nije! No treba čačkati tamo gde se vidi da se može remetiti mir u Partizanu.Sramota je obaveštavati javnost glasinama koje nemaju potvrdu zvanično! Čak naslov:Problem u Partizanu!!! Ma ok nigde više problema sem u Partizanu! Malo mnogo je od vas novinara….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter