0
Fudbal

Bibras Natkho Natcho (C) celebrates after scoring a goal with head coach Aleksandar Stanojevic Nemanja Jovic Ricardo Gomes Aleksandar Lutovac Milos Jojic Sinisa Sanicanin Igor Vujacic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Vojvodina v FK Partizan Novi Sad, 25.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PARTIZAN NACILJAO POJAČANJE U NAPADU: Žele bivšeg fudbalera Ajaksa koji nastupa za Tvente!

Objavljeno: 28.07.21 u 14:33

Partizan želi krilnog napadača.

Crno beli žele pojačanje u napadu i vredno rade kako bi pronašli fudbalera koji će napraviti razliku i doneti novu dimenziju u ofanzivi Partizana. Hteli su da dovedu Engoju, ali je taj transfer propao.

Ipak, u Humskoj imaju plan B, a taj igrač može doneti još veći kvalitet od pomenutog Engoje. Naime, crno beli pregovaraju sa 25-godišnjim krilom Tventea Kvinsijem Menigom, što je potvrđeno i od strane holandskog kluba.

– Interes postoji, ali to ne znači da je Menig otišao. Sve je u početnoj fazi. Ponuda mora biti interesantna Tventeu. U suprotnom, od posla neće biti ništa – pojasnio je tehnički direktor kluba iz Enšedea, Jan Štrojer.

Ne navodi se koliko je Partizan spreman da plati fudbalera koji je prošle sezone odigrao 32 utakmice, postigao osam golova i upisao dve asistencije.

Ponikao je u Ajaksovoj školi fudbala, a upravo je amsterdamskom sastavu dao oba gola u proteklom šampionatu u pobedi Tventea u gostima 2:1.

Njegova vrednost makar po specijalizovanim sajtovima je oko 900.000 evra, pa ako uzmemo u obzir da je uprava crno-belih nudila milion i po za Engoja, Menig deluje i te kako pristupačno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter