0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Sreću tražimo u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Objavljeno: 28.07.21 u 11:00

Revanši kvalifikacija za LŠ su u centru pažnje i danas. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

19.00 Nefci Baku – Olympiakos Piraeus

Olimpijakos ima prednost iz prvog meča koju domaćin mora da juri što će im ostaviti prostor za kontra napade. Svakako su Grci favoriti u ovom duelu i još je kvota i dobra koliko se očekuje njihov prolaz. Već jednim okom gledaju na meč Ludogoreca i Mure sa čijim pobednikom oni igraju u narednoj rundi.

Predlog: 2 (1,89)

19.45 Midtjylland – Celtic

Prva utakmica je bila dosta dobra, a Danci su izvukli dobar rezultat budući da su gubili. Iako je Seltik favorit nismo se usudili tipovati fiks ovde nego smo otišli na golove i to malo njih. Ulog je prevelik i neće se zaletati ni jedni ni drugi i igraće tako da prave što manje grešaka. Dva gola maksimum izgledaju sasvim izvesno.

Predlog: UG0-2 (1,89)

20.00 Galatasaray – PSV

Jedan meč u kome se već zna pobednik dvomeča. Holanđani su demolirali Turke sa 5-1 u Ajndhovenu i mogu opušteno da izađu na revanš gde će im biti i otvoren prostor za kontra napade jer Galata mora na sve ili ništa. Dosta slabe odbrane garantuju golove.

Predlog: UG3+ (1,61)

20.30 Sparta Prague – Rapid Vienna

Utakmica koja je otišla 2-1 u Beču iznenadila je ceo fudbalski svet. Sparta je vodila od 3. minuta i niko nije očekivao preokret. U Pragu su po nama čak i veći favoriti nego što kvota govori. Mi jurimo keca na klub u kome je Tomaš Rosicki sportski direktor.

Predlog: 1 (2,05)

UKUPNA KVOTA: 11,79 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 3206692

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter