4
Evropske lige

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v DAC Dunajska Streda (Slovakia) Novi Sad, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NOVI GOLMAN PUTUJE SA CRNO-BELIMA U SLOVAČKU, ALI PONOVO NEMA SUME: Partizan nastavlja borbu za Ligu konferencija!

Objavljeno: 28.07.21 u 09:49

Sigurno će dosta naučiti.

Nakon odlaska Vladimira Stojkovića iz kluba, u Partizanu je ostalo upražnjeno jedno golmansko mesto. Priliku da se dokaže Aleksandru Stanojeviću dobiće mladi Đorđe Mihajlović (2004. godište), koji će u Slovačku putovati kao treći golman. On će uz prvi tim definitivno biti dok crno-beli ne dovedu novog čuvara mreže, a priča se da su Stefan Čupić (Kipar, Olimpijakos) i Dušan Marković (Šerif) među glavnim kandidatima.

Sa druge strane, iako se nalazi na spisku registrovanih fudbalera, Sejduba Suma će propustiti i ovaj duel. On neće putovati u Slovačku, u kojoj ga je Partizan i uočio dok je nosio dres Slovana iz Bratislave. Iako je Gvinejac uspeo da sredi sve papire, navodi se da je razlog za njegovo odsustvo činjenica da je propustio pripreme sa ekipom.

Aleksandar Stanojević u Slovačkoj neće moći da računa ni na Aleksandra Miljkovića koji je povređen, ali ni na Marka Živkovića koji ima suspenziju. Samim tim, u revanš meču sa Dunajskom Stredom, moći će da nastupe sledeći igrači:

Popović, Stevanović, Mihajlović, Lutovac, Vujačić, Saničanin, Ostojić, Đorđević, Urošević, Obradović, Zdjelar, Jojić, Šćekić, Smiljanić, Pavlović, Marković, Holender, Terzić, Natho, Pantić, Jović, Rikardo, Baždar i Milovanović.

0
0

4 Komentara

  1. To sto nema Sume-doktora to pitanje treba da vi novinari postavite unistitelju Partizana Trojancu kvazi treneru Stanojevicu.
    Odgovor necete dobiti ali to svi koji vole Partizan znaju mora da igra RASPALI Zeka milioner i nece biti nista cudno ako ispadnemo od ove krs ekipe.
    Trojanac je navikao da gubi od Samroka Sarloa i da on nikada nije kriv.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter