0
olimpijske igre

FOTO: OKS

NOVA BORBA ZA MEDALJU, VESLAČI U FINALU: Čekali smo 17 godina, evo kada ćemo moći da navijamo za njih!

Objavljeno: 28.07.21 u 09:31

Moraćemo da ostanemo budni.

Dvojac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić i Martin Mačković, plasirao se danas u finale Olimpijskih igara u Tokiju. Srpski veslači su zauzeli 2. mesto u svojoj polufinalnoj grupi sa vremenom 6:17.47, a u borbi za medalju moći ćemo da ih gledamo već sutra od 2.20.

Plasmanom u finale smo ispunili cilj, uprkos svim problemima sa koronom i karantinom, ali nije gotovo, sutra je prava stvar, istakli su nakon trke.

Ovo je prvo finale za veslače iz Srbije nakon čak 17 godina. Pred finalnu trku i borbu za medalju, Vasić je dodao da su mogli biti brži, ali i da je ovo bilo sasvim dovoljno.

Dosta sam zadovoljan, mislim da možemo još malo da budemo brži, ali ovo je bilo sasvim dovoljno za finale. Nismo imali pritisak zbog dešavanja ranije i karantina, cele godine smo radili za to. Ovo je kruna tog rada, ali nije gotovo, sutra je prava stvar, zaključio je Miloš Vasić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter