1
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Kairat UEFA UECL Europa Conference League 28.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NA MARAKANI 22.000 NAVIJAČA: Deca silno motivisala svoje miljenike! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.21 u 22:17

Crvena zvezda na ‘krilima’ mališana!

Fudbaleri beogradskih ‘crveno-belih’ odigrali su jednu od najboljih utakmica u novijoj istoriji.. Demolirali su ekipu Kairata, koja je prvi duel ova dva tima dobila rezultatom 2:1. Ipak, u revanšu je Zvezda pokazala zašto je već godinama u Evropi i da sjajne partije iz prošlih sezona nisu bile slučajno..

Zbog skandala na utakmici protiv Milana, kada je vređan Zlatan Ibrahimović, Crvena zvezda je kažnjena od strane UEFA-e. Zato su pravo prisustva na današnjoj utakmici imali samo dečaci i devojčice do 14 godina!

Prema zvaničnom podatku, na stadionu je bilo prisutno 21890 dece iz čitavog regiona.

Deca su tokom čitavog meča pravili izvrsnu atmosferu, a njihovi miljenici su ih ‘častili’ sa nekoliko prelepih pogodaka! Trenutno je 83. minut, a Crvena zvezda vodi sa 5:0.

0
0

1 Komentara

  1. Samo ne znam odakle vam da je bilo 22 000 dece? Na snimcima se vidi da ih ima oko 8 000 do 10 000.Nema razloga za pretjerivanjem, dogadjaj je svakako uspjeo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter