0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Spartak (Subotica) Danilo Pantic Beograd, 16.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JOVIĆ I PANTIĆ PUCAJU OD OPTIMIZMA PRED REVANŠ U SLOVAČKOJ: „Sigruni smo u to, verujemo da ćemo proći dalje“

Objavljeno: 28.07.21 u 14:12

Fudbaleri Partizana uvereni u prolaz!

Partizan će u četvrtak igrati meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Dunajske Strede u Slovačkoj. Crno beli su slavili u prvom meču rezultatom 1:0, ali su čitav meč imali inicijativu i taj rezultat je mogao biti znatno veći.

Fudbaleri Partizana Danilo Pantić i Nemanja Jović veruju u prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

– Imamo jasan cilj, a to je prolazak u narednu fazu. Sigruni smo u to, verujemo da ćemo proći dalje. Oni su mlada i kvalitetna ekipa, koja igra dobar fudbal, ali mislim da je iskustvo na našoj strani. Mislim da to može da odigra veliku ulogu u utakmici. Biće drugačija nego u Begradu. Igraju na domaćem terenu, izaći će hrabrije, a mi ćemo im odgovoriti istom merom – rekao je Pantić za TV Partizan.

Mladij ističe da je kvalitetan napada prednost u odnosu na rivala.

Dobili smo ih sa 1:0, znamo cilj, to je da ih dobijemo i tamo. Žao mi je što sam propustio tu šansu u drugom poluvremenu, nadam se da ću u Slovačkoj da ih iskoristim. Naša prednost je kvalitet u napadu, sada moramo da uđemo bolje u utakmicu nego u Beogradu. Na nama je sve – poručio je Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter