0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

JANKOVIĆ VERUJE U SVOJ TIM: „Sve zavisi od nas“!

Objavljeno: 28.07.21 u 21:39

Čukarički je doputovao u Azerbejdžan gde ga očekuje meč protiv Sumagita. 

Beogradski klub na svom terenu nije uspeo da slavi protiv Sumagita i imaće težak zadatak da poraze tim iz Azerbejdžana na njihovom terenu.

„Sve zavisi od nas, kao i u prvoj utakmici. Pitaćemo se za sve i jedino će biti bitno na koji način ćemo ući u utakmicu. Od rivala očekujem da se bar malo otvori jer je rezultat 0:0 i igraju kod kuće. Smatram da Sumgait nema nekih značajnih aduta kojima bi nas ugrozio i ukoliko odigramo kao u prvoj utakmici, ali i da iskoristimo šanse, verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat“ – istakao je Janković.

Izuzetno defanzivna postava Sumagita zadavala je galvobolje napadačima Čukaričkog.

„Teško je kada se protivnik povuče i brani sa 10 igrača. Nije lako probiti takvu postavku, ali smo stvarali šanse što je najbitnije i nadam se da ćemo u revanšu realizovati prilike koje stvorimo. Da smo rano otvorili rivala u Beogradu, prvi susret bi se završio potpuno drugačije, isto će biti i u revanšu, ukoliko na vreme postignemo prvi gol ostvarićemo odličan rezultat“ – uveren je Janković.

Dvomeč protiv Sumagita je ujedno i njegovo prvo evropsko iskustvo.

„Bilo bi mi drago da postignem prvenac za Čukarički baš za plasman u narednu fazu, ali dobra igra ekipe izbcuje pojedinca i najvažnije mi je da timski ostvarimo uspeh. Da li ću ja postići gol ili ne manje mi je važno iako znači“ – istakao je nekadašnji podmladak Partizana.

Bolji iz duela ČukaričkiSumagit igraće protiv pobednika dvomeča HamarbiMaribor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter