0
Evrokupovi

Crvena Zvezda - Kairat UEFA UECL Europa Conference League 28.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EKSPLOZIJA NA ‘MARAKANI’: Kakav početak crveno-belih, pogledajte majstoriju Aleksandra Kataija! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.21 u 20:53

Od 20 časova i 30 minuta, ekipa srpskog šampiona igra revanš utakmicu u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Kairata.

Prošle nedelje, Crvena zvezda je izgubila u Almatiju 2-1. Ovaj zaostatak, Zvezda juri večeras. Crveno-beli su od starta ovogodišnje sezone odigrali tri utakmice, a učinak nije baš sjajan (po jedan trijumf, remi i poraz), dok je Kairat u vikendu za nama doživeo poraz na svom stadionu od ekipe Turana (1:0) u okviru kazahstanskog kupa.

Ako bismo poredili ovaj i meč u Almatiju, Crvena zvezda igra znatno bolje na početku. Imaju puno želje domaći igrači na početku meča. Izabranici Dejana Stankovića krenuli su ofanzivno u ovu utakmicu, a trud se isplatio u 10. minutu.

Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty
Beograd, 28.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Aleksandar Katai je pokupio loptu na 25 metara od gola Kairata, defanzivci kazahstanskog tima su mu ostavili dovoljno mesta da se namesti, a onda uputio prefektan udarac i šalje loptu u dalji ugao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter