1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar/Media Pro

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Jedan od najboljih igrača napustio Mornar!

Objavljeno: 28.07.21 u 18:35

Nakon četiri sjajne godine, došlo je vreme za rastanak.

Ušao je svima u Baru pod kožu Uroš Luković, koji je posle četiri godine nošenja dresa Mornara, odlučio da je vreme za rastanak i nove izazove.

Klub iz Bara je na društvenim mrežama objavio sliku Uroša Lukovića, na kojoj piše ‘Hvala’, a u poruci se navodi ‘jednom mornar, zauvek mornar’.

Luki, jedan si od igrača koji su obilježili košarkašku revoluciju koja se desila pod Rumijom minule 4 godine! Bio si naš ‘leteći mornar’ i svojom pojavom i stilom jedan od najpopularnijih stanovnika Bara. Legendo, znaš već – ‘once a sailor, always sailor!’ – poručili su Barani.

Vrlo brzo se oglasio i košarkaš:

– Četiri godine u Baru… Puno pobeda i poraza, uspona i padova, lepih trenutaka, ali i onih ne baš tako lepih… U svakom slučaju nosim najlepše uspomene iz Mornara! Hvala puno publici, saigračima i upravi, napisao je Luković.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uros Lukovic #55 (@uroslukovic)

Narednih dana trebalo bi da bude poznato gde će nastaviti karijeru, a pojedini domaći mediji navode da je najbliži ostanku u ABA ligi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter