2
Fudbal

Fudbal UEFA Europa League season 2013-2014 Crvena Zvezda v IBV Iceland Aleksandar Vucic (L) and Andrej Vucic (R) Beograd, 18.07.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VUČIĆ O SKANDIRANJU „GROBARA“: „Meni je najbitnije da bude mir“!

Objavljeno: 27.07.21 u 15:42

Predsednik Srbije istakao je da će nastaviti borbu protiv kriminala i da se ne obazire na skandiranje „grobara“. 

Aleksandar Vučić dotakao se dešavanja u srpskom fudbalu, gde se na početku sezone našao na meti pogrdnog skandiranja navijača Partizana na meču protiv Dunajske Strede. Takođe je istakao da se na uvrede “grobara” već navikao.

„Ja pojma nemam za to preskakanje tribina, ne bunim se ni što viču “Vučiću p…” meni je najbitnije da bude mir, niko me nije obavestio da je bilo privođenja i problema, ili povređenih. Ali to je posao za policiju, ne moram da budem obavešten o tome“ – izjavio je Vučić.

Takođe je rekao da će ići na utakmicu Crvene zvezde.

„Evo ja razmišljam, idem sada u Skoplje, pa ne mogu da budem tu, ali ako se dogodi da Zvezda prođe u nekoj od sledećih utakmica povešću Vukana na stadion, pa neka gleda“ – rekao je predsednik Srbije.

Kada je bio na temi o fudbalu, osvrnuo se na regularnost u Super ligi.

„Uveren sam da će fudbalska sezona biti najregularnija do sada, videli ste kakvo je bilo poslednje kolo prošle godine, kada su svi promašili, a govorili su unapred, a niko nije rekao izvini, iako se pričalo da su rezultati namešteni. Važno mi je da sezona bude fer i poštena, da mafijaši ne upravljaju fudbalu. A da li će neko pogrdno da viče protiv mene, ja to slušam već devet godina. Imali smo proteste, ja sam izašao na prozor i vikao zajedno sa Pajtićem „Vučiću p…“. Ja ću da se borim za puteve, bolnice, pruge, plate i penzije, a oni neka viču. Garantovaćemo bezbednost na stadionima svim ljudima. Svako ko napravi bilo kakav prekršaj, odgovaraće u skladu sa zakonom“ – nastavio je Vučić.

Za kraj je izneo svoje mišljenje o medaljama koje su osvojili naši sportisti na Olimpijskim igrama u Tokiju.

„U vreme kada su zemljom upravljali oni koje podržavaju tajkunski mediji imali smo tri medalje na Olimpijskim igrama, u Londonu četiri, u Riju osam, verujem da ćemo sada imati više od osam i to govori o napretku našeg sporta i ulaganju države, utoliko im želim još više uspeha“ – zaključio je Vučić.

0
0

2 Komentara

  1. pa super ako tebi ne smeta mi cemo nastaviti,slao ti kriminalce da sprecavao ili ne ako si za mir onda pusti da ti skandiramo ,a ne da arena utisava i pusta traku da se necuje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Uhapsi kuma Kokezu angazuj istrazivacke novinare vecernjih novosti da pronadju na Mauricijusu tajne racune ,i da te potsetim 4g imas namestena prvenstva,a ti pricas o poslednjem kolu Sram Te bilo.
    Dodji na JNA da gledas utakmicu smece jedno.

    I jos jace braco Grobari da se ne zaboravi VUCICU PEDERU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter