0
olimpijske igre

FOTO: STARSPORT

VELIKI DAN ZA SRPSKI SPORT: Basketaši jure zlato! Nole dva puta na terenu!

Objavljeno: 27.07.21 u 20:46

Poznati su termini odigravanja!

Milica Mandić je danas osvojila prvu zlatnu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Cela nacija je uživala slušajući himnu naše zemlje i gledajući Milicu na najvišem postolju.

Naši sportisti sutra nastavljaju svoju borbu za nove nagrade. Program otvara Andrej Barna, koji će od 03:30h plivati 100m slobodno. U pitanju je polufinale!

Nešto kasnije, oko 05:10, Miloš Vasić i Martin Mačković će veslati u borbi za ulazak u finale.

U 07:00h na teren izlazi ‘prvi reket sveta’. Novak Đoković će u osmini finala igrati protiv Alehandra Davidovića-Fokine. Nole i Španac su do sada jednom odmerili snage i Srbin je ove godine u Rimu slavio sa ubedljivih 6:2, 6:1.

Nakon nadamo se uspešnog singl meča, Novak nastupa i u miks dublu. Najbolji igrač na planeti će zajedno sa Ninom Stojanović pokušati da Srbiji donese još jednu medalju.

Nemanja Majdov će se sutra u periodu od 04:00 do 12:50h predstavljati Srbiju. U pitanju je džudo u kategoriji do 90 kg.

Fenomenalni basketaši polufinalni duel sa Rusijom igraju od 10:30h. Verujemo u naš tim i očekujemo da će obezbediti plasman u finale koje je na programu od 15 časova i 25 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter