0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TRENER KAIRATA PRED REVANŠ U BEOGRADU: ‘Očekivanja su najviša moguća! Lepo je igrati pred navijačima, bez obzira da li su odrasli ili deca’

Objavljeno: 27.07.21 u 23:31

Ekipa iz Kazahstana se nalazi u glavnom gradu Srbije!

Crvena zvezda u sredu od 20:30h na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje ekipu Kairata. Utakmica u Almatiju je završena rezultatom 2:1 u korist ekipe koju sa klupe predvodi trener Kiril Keker. Crveno-beli imaju ulogu favorita, ali ih sigurno očekuje težak zadatak.

Pred duel sa aktuelnim šampionom Srbije, oglasio se Kiril Keker.

-Drago nam je da smo ovde. Očekivanja su najviša moguća. Ne gledamo na rezultat iz prethodnog susreta. Neki igrači su odsutni zbog povreda, ali Kairat je veliki klub i imamo igrače koji mogu da ih zamene. To je normalna situacija u fudbalu. Ovde smo došli primarno da napravimo rezultat, ali igraćemo fudbal – istakao je trener ekipe iz Kazahstana.

Keker je priznao da je imao pomoć u samoj pripremi utakmice.

-Nebojša  je iz Crne Gore, Rade  iz Srbije i Dino  iz Hrvatske. Naravno da razgovaramo sa njima o ovoj utakmici. Znamo da je Crvena zvezda veliki klub sa tradicijom i lojalnim navijačima. Uvek je lepo igrati pred navijačima, bez obzira da li su u pitanju odrasli ili deca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter