2
Fudbal

Filippo Falco Falko FK Crvena Zvezda promocija 2.2.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

STIGLA PONUDA ZA FALKA: Zvezda u dilemi!

Objavljeno: 27.07.21 u 13:28

Filipo Falko bi mogao da se vrati u Italiju.

Italijanski polušpic bi mogao da se vrati u domovinu posle samo godinu dana provodenih u crveno-belom dresu. Monca je poslala ponudu tešku 1.700.000 evra.

Crvena zvezda nije bila zainteresovana za prodaju Falka, ali Monca pruža priliku beogradskom klubu da proda igrača za više para nego što su ga kupili.

Falko nije uspeo uspeo da se izbori za kontinuitet igara, a ono što je pogoršalo stavi po njega je činjenica da je tokom prošle sezone bio žrtva pravila o broju stranaca. Tako je na samo osam zvaničnih mečeva postigao četiri gola.

Napadački vezni celu karijeru je nastupao u Italiji, a nastupao je za Leče, Ređinu, Bolonju, Benevento.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je trgovačko društvo. Jeftinije kupi a prodaju skuplje. Nije ovo ništa novo jer je vodi trgovac a ne stvaralac tima za dulji period. Nažalost po Zvezdu jer nikada više neće biti velika!

    0
    0
    Odgovori
  2. Odgovor je laga, sve ispod 3 miliona evra nije u razmatranju. Falko je dobar igrac, ali mu treba igara, medjutim forsiraju se Ben i Kanga, koji obojica imaju dosta godina i sve su sporiji. Treba mu dati vise da igra ili ako se prodaje, traziti vise para.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter