0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Kvalifikacije za Ligu šampiona mogu dobro da se naplate!

Objavljeno: 27.07.21 u 11:00

Revanši kvalifikacija za LŠ su u centru pažnje. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo -pristojnu kvotu.

17.00 Omonia – D. Zagreb

Ovde je već sve rešeno u Zagrebu. Sada na Kipru Omonia mora napasti što će ostaviti još više prostora za kontre i polukontre Dinama. Očekujemo dvoju ovde sa jednim golom razlike.

Predlog: 2 (1,99)

 

18.00 HJK Helsinki – Malmo

Šveđani su dobili prvu utakmicu ali tesno i ovde nije ništa gotovo. Helsinki je dosta ofanzivna ekipa ii ma municije da našteti Malmeu. Očekujemo dosta golova ovde jer obe ekipe ne umeju da igraju defanzivno.

Predlog: UG3+ (1,91)

 

18.00 Flora – Legia

Prošle nedelje smo pogodili ovaj tip dana iako je došlo jedva u sudijskoj nadoknadi. Ovo je najlakši par za prognozirati u celim kvalifikacijama. Poljaci će lako izbaciti Estonski tim sa još jednom pobedom po nama.

Predlog: 2 (1,82)

 

19.00 Zalgiris – Ferencvaros

U dvoboju zelenih klubovca Ferencvaroš je ovo rešio već u prvom meču. Kvalitet između ekipa je bar dve klase na strani Mađara. Litvancima je puna kapa i ova runda. Dvojka dolazi sa minimum dva gola razlike.

Predlog: 2 (1,99)

 

KUPNA KVOTA 12,55 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 2170839

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter