0
Košarka

(210629) -- BELGRADE (SERBIA), June 29, 2021 (Xinhua) -- Serbia's head coach Igor Kokoskov gestures during FIBA Olympic Qualifyng Tournament basketball match between Serbia and Dominican Republic in Belgrade, Serbia on June 29, 2021. Serbia won 94-76. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

KOKOŠKOV IPAK U NBA: Fenerbahče u potrazi za novim trenerom!

Objavljeno: 27.07.21 u 13:56

Turski košarkaški klub rastao se sa Srpskim trenerom Igorom Kokoškovim. 

Dalas je ozbiljno zagrizao za Kokoškova, Fenerbahče nije hteo da ga pusti da ode, ali je srpski stručnjak lično poslao molbu da ga puste da ode.

“Tokom razgovora s trenerom Kokoškovim, rekao nam je da mu ponuda odgovora zbog porodičnih razloga, ali i zato što želi da se vrati u NBA ligu. Klub mu je ispunio želju i dozvolio mu da se vrati u SAD i pojača Dalas“ – stoji u saopštenju turskog kluba.

Najglasniji za dovođenje Kokoškova bio je član stručnog štaba Džejson Kid, a kao jedan od glavnih razloga je iskustvo koje Kokoškov ima u radu sa Lukom Dončićem.

Srpski stručnjak je do sada u NBA kao glavni trener predvodio ekipu Finiks Sansa.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter