3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

EMOTIVAN RASTANAK U HUMSKOJ: Stojković zaplakao! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.21 u 12:54

Vladimir Stojković se danas na konferenciji za novinare rastao sa Partizanom.

Srpski golman drugi put odlazi iz Partizana i svoju karijeru nastaviće u Al Fejhi, a tamo ga čeka Vuk Rašović, još jedan bivši igrač Partizana.

Povodom oproštaja od kluba održana je oproštajna konferencija za novinare na kojoj su drugi govorili o njemu. Prvi koji se obratio Stojkoviću bio je Aleksandar Stanojević i zahvalio se za sav njegov doprinos klubu.

„Ti si prvo legenda srpskog fudbala, sve vreme koje smo sarađivali. Uh! Hvala ti na svemu, bio si pravi kapiten, vodio si nas, pomagao, bio uz nas u lepim i teškim trenucima, ali najveći pečat bio je posle Vojvodine, kad su ti saigrači pevali: „Stojke, Grobare“. Hvala ti na svemu, Grobare naš“ – izjavio je trener Partizana.

FOTO: Starsport

Posle Stanojevića, reč je dobio legenda PartizanaIvica Kralj.

„Hvala u ime svih partizanovaca na odbranama i svemu što je uradio za nas. Hvala što su pored tebe golmani napredovali, kako sutra ne bismo imali problem. Da i oni budu na vrhunskom nivou. Srećno u nastavku karijere“ – rekao je nekadašnji golman crno-belih.

Zatim je usledio poklon u vidu dresa i lopte koju su potpisali svi igrači, a dobio je i tortu koju su mu urušili Lazar MarkovićMilan Smiljanić Saša Zdjelar. 

FOTO: Starsport

Pre nego što je Stojković dobio završnu reč obratio se trener golmana Nemanja Jovišić.

„Išao je retko u školu, ali kad je dolazio bio je odličan đak. Odličan golman, vrhunski čovek i veliki partizanovac“ – istakao je Jovišić.

FOTO: STARSPORT

Na kraju se obratio i sam Stojković koji nije mogao da zadrži i sakrije suze.

„Ovaj osećaj će mi zameniti što u prethodne četiri godine nismo osvojili titulu. Ovaj osećaj ne može da se kupi i ravan je osvajanju titule. Vežbao sam da ne zaplačem, ali nije bilo moguće. Imao sam toliko tužnih trenutaka u životu, od smrti roditelja, naučio da ne padam pred Božijim odlukama, ali sad nisam izdržao“ – pokrio je glavu i otišao.

U čast odlaska saigrači su napravili oproštajni video.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter