0
Tenis

FOTO: STARSPORT

DANILOVIĆEVOJ TRILER NA STARTU TURNIRA U BEOGRADU: Lola Radivojević namučila Andreu Petković!

Objavljeno: 27.07.21 u 23:15

Drugi dan takmičenja Belgrade Ladies Opena 2021. na terenima Teniskog centra Novak doneo nam je izuzetne, kvalitetne i uzbudljive mečeve u kojima su glavni favoriti zabeležili pobede i prolaz u narednu rundu takmičenja.

Za plasman u drugo kolo glavnog žreba WTA takmičenja iz serije 125 borile su se tri srpske teniserke. Pobedu je zabeležila najiskusnija, naša mlada i proslavljena šampionka 20-godišnja Olga Danilović koja je preživela pravi triler u sudaru sa Italijankom Kamilom Rosatelo 3:6, 6:4, 7:6(5).

FOTO: TC Novak

Najbolja juniorka Srbije, 16-godišnja Lola Radivojević pružila je sjajnu partiju i otpor protiv predstavnice Nemačke, bivše top deset igračice sveta 33- godišnje Andree Petković koja je do drugog kola stigla pobedom 3:6, 7:6(5), 2:6.

Mlada nada srpskog tenisa Draginja Vuković takođe je pružila veliku borbu protiv Džesike Ponše, ali je nastavak turnira izborila gošća iz Francuske rezultatom 1:6, 6:7(4).

Ubedljivu pobedu ostvarila je prvi nosilac ovog takmičenja, ruskinja Ana Blinkova prepustivši protivnici iz Bugarske Izabeli Šinikovoj samo tri gema – 6:1, 6:2. Blistala je i drugi nosilac iz Holandije Aranča Rus koja je Elisu Kostovu iz Bugarske porazila 6:1, 6:0.

Treći dan takmičenja otvoriće na centralnom terenu susret trećeg nosioca iz Rusije Varvare Gračeve i Kristine Pliškove. U dublu boriće se srpski par Lola Radivojević i Elena Milovanović protiv ruskog para Fomina, Jašina, nakon kojeg će na teren Petković protiv Ponše. Završni meč u borbi za četvrtfinale odigraće srpska reprezentativka Danilović protiv Holanđanke Rus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter