0
olimpijske igre

Milica Mandic of Serbia celebrates beating Anne-Caroline Graffe of France during the Women's +67kg Taekwondo Gold medal match on on Day 15 of the London 2012 Olympic Games at ExCeL on August 11, 2012 in London, England. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com).

‘BOŽE PRAVDE’ I SRPSKA ZASTAVA NA VRHU: Milica u suzama pevala himnu svoje zemlje! (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.21 u 17:12

Dirljiva scena u Tokiju!

Milica Mandić je sjajnim nastupom u finalu Olimpijskih igara u Tokiju, obezbedila sebi i Srbiji zlatnu medalju. Bilo je to drugo zlatno odličje za nju, jer se istim okitila i u Londonu na Olimpijskim igrama!

Kako procedura nalaže, podignute su zastave svih zemalja koje su imale predstavnicu u polufinalu. Kako je Milica bila najbolja, naša zastava bila je iznad ostalih, a u čast pobednice intonirana je himna – Bože pravde.

https://twitter.com/petartadiccc/status/1420014253373804545

Tokom intoniranja himne, Milica je jedva zadržavala suze radosnice, jer su ovakvi momenti retkost i činjenica je da mnogi „veliki“ sportisti nisu to doživeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter