2
Evrokupovi

FOTO: FK Čukarički

BIRMANČEVIĆ ODVEO MALME U TREĆE KOLO KVALIFIKACIJA ZA LŠ: Dinamo opravdao ulogu favorita! (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.21 u 21:25

Bilo je zanimljivo na terenima širom Evrope!

U utorak tokom dana su odigrane četiri revanš utakmice 2. kola kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Švedski Malme je uspeo da se plasira u treću rundu. Nakon što je na domaćem terenu slavila rezultatom 2:1, ekipa koju sa klupe predvodi trener Tomason je danas odigrala 2:2 sa Helsinkijem u Finskoj.

Domaćin je poveo golom Tehna u 1. minutu meča. Malme se nije predao i već u 10. minutu je uspeo da stigne do izjednačenja. Rezultat je poravnao Danac Anders Kristiansen.

Dugo se čekalo na promenu rezultata. U 72. minutu meča u igru je ušao nekadašnji prvotimac Čukaričkog Veljko Birmančević.

Brzonogi ofanzivac je ubrzo postao pravi heroj. Veljko je u 76. minutu meča zatresao protivničku mrežu i izazvao veliko slavlje na klupi svog tima.

Konačan rezultat postavljen je dva minuta kasnije, kada je Riski izjednačio na 2:2.

Omonija je na GSP stadionu u Nikoziji ugostila Dinamo iz Zagreba. Ekipa iz glavnog grada Hrvatske je na Kipar stigla sa dva gola prednosti iz prvog meča. Aktuelni šampion Hrvatske je opravdao ulogu favorita i slavio rezultatom 0:1.

Jedini pogodak na utakmici delo je Luke Menala u 79. minutu.

Legija iz Varšave je prošla u narednu rundu pobedom protiv Flore (0:1, ukupno 1:3), a Ferancvaroš je savladao Žalgiris u Litvaniji sa 1:3 (ukupno 1:5).

0
0

2 Komentara

  1. Eto zvezdi nije bio dovoljno dobar, pa su doveli Spiridonovica koji se stvarno pokazao kao pojačanje. Isto tako je bilo i sa Danijelom Aleksicem nije bio dobar pa doveli Jirku i bukvalno ga oterali u drugu spansku ligu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter